Blog

Alzheimer i autonomia: El potencial de les Tics

La Universitat Politècnica de València al costat de l’Associació Provincial de Familiars de Persones amb la Malaltia d’Alzheimer i Altres Demències de Castelló (AFA) et convida a participar el pròxim 27 de setembre en una jornada sobre autonomia, TIC i Alzheimer.

Aquest esdeveniment sorgeix per la participació de la UPV al costat d’AFA en un projecte Europeu, conegut com AD-AUTONOMY, creat amb l’objectiu d’intervenir en fases inicials d’Alzheimer o altres demències, mitjançant estratègies tradicionals i eines TIC.

La jornada tindrà lloc en la Universitat Politècnica de la Innovació- Universitat Politècnica de València (consultar programa complet) i és d’accés gratuït, no obstant açò és obligatori registrar-se en aquest enllaç.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.