Blog

Som enginyers de telecomunicació

El COIT ha publicat un vídeo per a donar a conèixer la nostra professió al gran públic i per a animar a la colegiación a tots els enginyers de teleco. En el vídeo es destaca tant les diferents àrees del coneixement en les quals l’enginyer de telecomunicació desenvolupa la seua carrera professional com  els sectors econòmics en els quals els telecos estan presents.

Perquè treballant junts, col·laborant, aprofitant les eines del COIT, guanyem tots. Formes part d’un col·lectiu de quasi 10.000 enginyers de telecomunicació, que desenvolupen la seua carrera professional per tot el món.

Comparteix el vídeo “Som enginyers de telecomunicació” per a donar visibilitat a la teua professió.

EXPLIQUEM AMB TU. Gràcies per fer-ho possible

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.