Blog

Jornada: Coneix les cinc àrees de la gestió empresarial per a millorar els resultats de la teua empresa

El pròxim dia 17 d’octubre de 2019 de 16:15 a 19:30 hores en el CEEI València Saló d’Actes Av. Benjamin Franklin 12, Paterna (València) tindrà lloc la jornada “Coneix les 5 àrees de la gestió empresarial per a millorar els resultats de la teua empresa”.

La majoria dels empresaris o gestors d’empresa coneixen molt bé a nivell tècnic el seu producte o servei i saben els avantatges competitius dels mateixos. També, al llarg dels anys, han anat incorporant hàbits a la seua forma de gestionar que a voltes els funcionen bé, però altres vegades sense els resultats esperats.

S’analitzaran 5 àrees de la gestió empresarial a través de 22 bones pràctiques i rutines que catapulten l’eficàcia i el rendiment dels millors empresaris. Coneixeràs els trucs que poden ajudar-te a canviar i millorar la teua forma de gestionar i amb açò, els resultats de la teua empresa o unitat de negoci.

Et portaràs un pla d’acció amb el qual podràs incorporar aquestes bones pràctiques a la teua gestió diària.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.