Blog

Ajudes Fundació BBVA a Equips de Recerca Científica. Convocatòria 2019

Les ajudes a projectes de recerca objecte d’aquesta convocatòria responen al compromís de la Fundació BBVA amb l’impuls de la recerca científica i la seua projecció a la societat, com a forma d’ampliar les oportunitats individuals i col·lectives i abordar de manera eficaç els principals reptes del segle XXI.

Les àrees objecte d’aquesta convocatòria són la Biomedicina, l’Ecologia i Biologia de la Conservació, l’Economia i Societat Digital, les Humanitats Digitals i el Big Data.

Les sol·licituds hauran de ser presentades per l’investigador principal, prèvia conformitat de l’entitat universitària o de l’organisme de recerca al que estiga vinculat, a través de l’eina digital de remissió de sol·licituds disponible en el lloc web de la Fundació BBVA: www.fbbva.es

Termini de presentació de les sol·licituds: des de l’1 d’octubre de 2019 al 28 de novembre de 2019, a les 19:00 h, hora peninsular


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.