Blog

Tour Tecnològic asLAN – València 2019

El COITCV col·labora amb l’Associació @asLAN en l’organització del Fòrum Tecnològic “Transformació Digital. Tot Connectat“.

Les infraestructures tecnològiques són una peça clau de l’economia digital: La intel·ligència artificial, xarxes 5G, entorns multi-cloud, etc. estan induint canvis vertiginosos en els departaments de tecnologia i ofereixen grans oportunitats per a desenvolupar nous serveis a startups, companyies tecnològiques i de qualsevol altre sector.

Aspectes fonamentals com l’experiència de client, la reputació corporativa i l’elasticitat de creixement, estan condicionats per l’agilitat de les empreses a adoptar noves capacitats i processos recolzats en la tecnologia.

Aquesta XIV edició del Tour Tecnològic @asLAN posarà el focus en la importància de la ciberseguridad en la Transformació Digital, la noves forma de gestionar les infraestructures híbrides i el potencial de les dades que circulen per les xarxes corporatives.

El Fòrum Tecnològic AsLAN València 2019 tindrà lloc el 7 de novembre a partir de les 8:45 hores en l’Hotel Westin de València. La assistència al Fòrum és gratuïta però has d’inscriure’t per a reservar la teua entrada ací

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.