Blog

Curs Màrqueting online

El COITCV/AVIT ha arribat un acord de de col·laboració amb Pime Up, empresa referent en la formació de màrqueting online a empresa i que organitza el curs de “Màrqueting online”.

El objectiu d’aquesta formació, dirigida a gerents, responsables i comercials, és tenir la informació necessària per a prendre decisions en l’empresa, de com les noves tecnologies, ens van a ajudar a millorar les vendes.

La formació té un cost de 190€ però gràcies a l’acord que hem arribat amb Pime Up, per ser COITCV/AVIT, aquesta formació és totalment gratuïta, has de apuntar-te abans del 10 de novembre, manant-nos un correu a rrhh@coitcv.org, les places són limitades.

El curs es realitzarà el pròxim 19 i 20 de novembre a la vesprada en el Districte digital. Pots consultar la informació ací o manant un correu a marketing@pymeup.com on t’explicaran detalladament el programa del curs.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.