Blog

Programa formatiu d’Iniciativa Emprenedora.

Des de Fundació Politècnica – Associació d’Antics Alumnes de la UPV en col·laboració amb la EOI (Escola d’Organització Industrial) s’organitza el programa formatiu d’Iniciativa Emprenedora.

Es tracta d’un programa 100% becat i els destinataris són joves aturats menors de 30 anys.

El programa combina la formació presencial amb tutories personalitzades amb professionals experts en Lligen StartUp i competències clau per al llançament i desenvolupament d’un negoci. És un programa orientat no solament per a persones que tinguen interès emprenedor, pot ser molt interessant també per a aquells que, encara que no tinguen un projecte emprenedor, vulguen incorporar en el seu perfil competències d’intra-emprendimiento molt valorades per les empreses i adquirir una visió global de la gestió en l’empresa.

El programa s’impartirà en la seu de Fundació Politècnica-Associació d’Antics Alumnes de la UPV (a València calle Don Joan d’Àustria, 38-I2) de dilluns a divendres de 16h a 20h de l’11 de novembre al 16 de desembre (formació presencial).

Pots consultar la informació ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.