Blog

Technovation Families Valencia

La nostra companya Laura Monferrer, responsable de Power To Code a València, ens convida a participar en el programa Technovation Families.

Technovation Families és, igual que Technovation Girls, un programa de Technovation, ONG global per a educació en tecnologia, sent la seua participació gratuïta. Les xiques i xics entre 8 i 16 anys poden participar amb les seues famílies, no és necessària experiència prèvia en tecnologia. En el seu primer any, la temporada passada Technovation Families (abans AI Family Challenge) va tenir 7500 participants en 13 països.

Si voleu conèixer el programa de Technovation Families i/o les seues novetats, podeu consultar més informació en PowerToCode, o consulta directament a Laura Monferrer.

A pesar que el programa es va presentar el 21 de setembre, si estàs interessat a participar encara pots apuntar-te en alguna d’aquestes modalitats:

Enguany els tallers s’impartiran en l’American Space de la UPV els dissabtes alterns en horari 11.00-13.00. en les següents dates: 26 octubre, 9-16-23-30 novembre, 14 desembre. Lloc: American Space de València, UPV de setembre a desembre 2019. Es tracta d’un projecte social, amb la finalitat de democratitzar la IA, implicant als xiquets en l’ús de la IA.

Una gran oportunitat per a aprendre junts Intel·ligència Artificial i proposar una solució/projecte que contribuïsca a construir un món millor amb l’après. La IA pot ser molt útil per a la neuro diversitat; aprenguem en família de manera lúdica en què consisteix.

ANIMA’T I PARTICIPA


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.