Blog

Taller personalitzat i gratuït en el Parc Científic per a internacionalitzar el teu projecte empresarial

La Fundació Parc Científic Universitat de València ha programat fins a desembre tres tallers teòric-pràctics gratuïts per a impulsar la internacionalització de les empreses i potenciar el seu negoci en l’exterior. A través dels mateixos, cadascuna de les empreses assistents podrà dissenyar el seu propi full de ruta cap a la internacionalització des de la seua situació concreta de partida, per la qual cosa són d’utilitat tant per a aquelles signatures que encara no han exportat, com para aquelles que ja estan iniciades en els mercats exteriors.

Com a novetat, els i les participants a aquests tallers tindran a més la possibilitat de rebre un assessorament i acompanyament personalitzat després de cada formació. Per a açò, es requereix petició expressa que es farà constar en el formulari d’inscripció.

El primer dels tallers, sota el títol El full de ruta cap a la internacionalització. Estratègia general i offline, tindrà lloc el dilluns 4 de novembre, de 9:00 a 13:30 hores en Parc Científic Universitat de València Edifici 1. Sala de Juntes.

Per a més infomación punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.