Blog

Projecte Girls4STEM

El projecte Girls4STEM està dirigit al foment de les vocacions STEM, molt especialment entre les xiques. Compta amb el suport de la Universitat de València mitjançant el seu Vicerectorat d’Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d%o2019Igualtat, el Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i UVempren, així com amb la confiança personal de la nostra rectora, Mavi Mestre, trobant-se emmarcat dins de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat de la UV.

Girls4STEM compta amb el finançament públic del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats a través d’un projecte de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia i amb el suport de la Secretaria Autonòmica d’Educació i del CEFIRE (Centre de Formació Innovació i Recursos per al professorat) el que ens permet mantenir una estreta col·laboració amb el professorat de centre públics i concertats. I no deixem de costat el contacte i col·laboració amb centres educatius privats, que realitzem de manera directa.

A més, Girls4STEM compta amb la col·laboració i la implicació dels col·legis professionals d’enginyeria: COITCV, COIICV, COGITCV/AGITCV, COGITI, COIQCV, així com de l’Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues (AMIT), l’Associació Valenciana d’Enginyers de Telecomunicació (AVIT), l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons lndustriales (Ribera Baixa) %o201CAPPI%o201D i de diferents empreses del sector amb les quals la UV té signades càtedres o convenis de col·laboració. Est és el cas de Capgemini, empresa que ha participat com a desenvolupadora de la web del projecte. A més, compta amb diverses empreses patrocinadores gràcies a les quals podem completar l’organització dels diferents esdeveniments (Polo, Malferida, Kitu, Marigolosa, Baterfly, Singularity Experts).


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.