Blog

Els Premis Emprenedor XXI obrin convocatòria per a impulsar a les empreses més innovadores

CaixaBank, a través de DayOne, la seua divisió especialitzada en empreses tecnològiques i els seus inversors, i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Enisa, convoquen els Premis EmprendedorXXI, una iniciativa que té l’objectiu de contribuir al desenvolupament de joves empreses innovadores amb alt potencial de creixement. A la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d’empreses Innovadores de València (CEEI València).

En aquesta edició, es guardonarà a les millors empreses dels sectors AgroFood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a gent gran), Mobility (solucions de mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d’impacte social), les quals rebran una dotació econòmica de 15.000 euros.

Convocatòria oberta fins al 4 de desembre. Per a més informació punxa ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.