Blog

HACKACHAIN EN BLOCKCHAIN

HackaCHAIN en Blockchain és un esdeveniment/competició únic a nivell nacional per a desenvolupar aplicacions basades en blockchain i es realitzarà el pròxim 8 i 9 de novembre en la Universitat d’Alacant.

L’Hackathon estarà enfocat a resoldre reptes de la Indústria 4.0, especialment per a tots aquells individus, ecosistemes i organitzacions de la Comunitat Valenciana que els afecte o els resulte interessant.

Constarà de 5 reptes diferents a resoldre, que s’aniran definint sobre la base dels Diagnóstivos 4.0 que FUNDEUN ha realitzat en empreses industrials de la Comunitat Valenciana. Els participants seran dividits per grups i equips multidisciplinaris en els diferents reptes segons el perfil de cadascun.

A més es realitzaran diferents tallers i xarrades durant l’Hackathon, que ajudaran a realitzar una millor presentació del projecte desenvolupat.

L’equip guanyador rebrà un Premi d’1.200€ atorgat pel Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana (CES).

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.