Blog

Programa formatiu gratuït per a directius – Alacant

En el marc de l’Estratègia d’Indústria Connectada del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme EOI, Ametic i ADIGITAL han organitzat un programa gratuït de formació per a directius sobre Immersió Digital en Indústria 4.0 que tindrà lloc durant el pròxim mes a Alacant. T’oferim:

    •   Un programa intensiu de immersió en les tecnologies digitals per al sector industrial.
    •   Una oportunitat de trobada entre directius que cerquen la innovació i creuen en el valor positiu del canvi.
    •   Destinat a persones que tinguen entre les seues prioritats estratègiques la digitalització dels seus models productius com a camí per a la competitivitat.

A més del CEO, podran participar els directors d’operacions o d’innovació de l’empresa sent dos assistents el màxim per empresa. Al llarg del programa es tractaran temes com Blockchain, Ciberseguridad, Intel·ligència Artificial, IOT i Sensorización, Fabricació additiva O Metodologies àgils en indústria, entre uns altres.

Aquest programa és gratuït gràcies a la cofinançament del Fons Social Europeu i del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i està impulsat pel Ministeri i per l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i compta amb la col·laboració de AMETIC i ADIGITAL.

Podeu ampliar la informació i sol·licitar l’admissió ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.