Blog

VII Premis Posem la Primera Pedra

La fàbrica de Lafarge en Sagunt (Grup LafargeHolcim) convoca la VIII edició dels premis Posem la Primera Pedra, una iniciativa dirigida principalment a emprenedors i empreses xicotetes que estiguen desenvolupant o vulguen engegar un nou projecte empresarial.

El objectiu d’aquest certamen, que amplia enguany el seu àmbit d’actuació a tota la Comunitat Valenciana, és el d’impulsar i reconèixer la capacitat emprenedora, la innovació, el talent i la creativitat empresarial i permetre l’engegada de projectes nous en els àmbits de la sostenibilitat, la innovació, la tecnologia, el medi ambient o de l’impacte social, amb perspectives reals de creació d’ocupació.

Fins al pròxim 30 de novembre, totes aquelles persones amb idees de negoci innovadores i sostenibles podran presentar candidatura a aquest certamen en el qual es repartiran un total de 10.000 euros en dues categories de 6.000 i 4.000 euros.

Tots els detalls i les bases d’aquesta setena edició es poden consultar en aquest enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.