Blog

Jornada Ciutats Circulars

El 13 de novembre a les 09:15 hores en el Saló d’Actes de “Base”, La Marina de València, C/ de la Duana, Moll de Ponent s/n (46024 – València), tindrà lloc la jornada “Ciutats Circulars”

Jornada promoguda per la Vicepresidència Segona del Consell i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Sostenible i s’emmarca en el desenvolupament del projecte REDUEIXES (Interreg Europe) i del projecte DRIVE 0 (H2020). En ella es pretén, d’una banda, contribuir al debat i intercanvi d’experiències sobre els reptes que planteja un model d’economia circular aplicat a la construcció, i per un altre, posar en valor les oportunitats de negoci vinculades amb la innovació en el disseny de productes i serveis, necessaris per a donar resposta als nous desafiaments que açò representa.

La insccripción és gratuïta fins a completar aforament.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.