Blog

GoDigital Valencia

El COITCV col·labora en GoDigital València, organitzat per TICNegocios de Càmera València. Es tracta d’una oportunitat per a les PIME’s per a posar-se al dia en tendències tecnològiques, aconseguir visibilitat, així com establir relacions amb altres empreses del teu sector. Amb aquest esdeveniment Càmera València acosta les tecnologies a les Pimes valencianes, i els mostra el món digital i la gestió dels recursos humans.

L’esdeveniment està dirigit a gerents de pimes, directors de màrqueting, responsables de desenvolupament de negoci, responsables de tecnologia, així com a autònoms, emprenedors i en general a professionals interessats a conèixer tendències tecnològiques resolutives a nivell empresarial.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta però has d’inscriure’t per a reservar la teua plaça. Inscriu-te i consulta l’agenda detallada de l’esdeveniment ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.