Blog

I Congrés Emprendimiento i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

El 27 de novembre de 2019 de 9:00 a 14:00 hores en la Fundació Universitat Empresa ADEIT, en la Plaça Verge de la Pau 3, 46001 – València, tindrà lloc l‘I Congrés Empendimiento i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana.

Del desenvolupament local a la innovació territorial pretén constituir-se com un punt de trobada i de networking entre els diferents agents de l’ecosistema que presten serveis a l’emprendimiento, en el qual compartir experiències, reflexions i casos d’èxit d’empreses i projectes engegats pels agents que permeten avançar en el desenvolupament de la Comunitat Valenciana amb un clar enfocament cap a la innovació territorial.

El programa s’estructurarà entorn de 5 eixos prioritaris d’actuació, debat i intercanvi d’experiències, com són els següents:

Eix 1. Repte demogràfic
Eix 2. Coordinació institucional
Eix 3. Casos d’èxit de projectes
Eix 4. Reptes de l’ecosistema
Eix 5. Mesurament de la innovació en el territori

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprendimiento i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Per a més informació sobre l’esdeveniment punxa ací

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.