Blog

Nou microsite Revista BIT

BIT, la revista oficial de el COIT obri un nou “microsite”  en http://bit.coit.es. Guarda-ho en favorits, per a conèixer totes les novetats sobre tecnologies digitals i telecomunicacions.

Amb aquest nou espai el Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació exerceix la seua missió d’impuls i desenvolupament del sector, de difusió i divulgació dels avanços de les tecnologies digitals afins al sector de les telecomunicacions, col·laborant en la formació i informació per a la digitalització de les empreses i de la societat en general.

El  microsite BIT compta amb eines de cerca per etiquetes i està organitzada per tipus de seccions que permet consultar de forma senzilla l’històric d’articles.

BIT és des de fa anys una revista de referència dels avanços tecnològics per als enginyers de telecomunicació, i des de el COIT s’ha decidit obrir i compartir BIT precisament ara que la tecnologia digital s’ha implantat en tots els àmbits de la nostra vida, amb la seguretat que, per la qualitat i veracitat del seu contingut, es va a convertir en una referència informativa i vehicle de difusió per al nostre sector, arribant també a institucions, administració, empreses i ciutadans, acostant i donant visibilitat als enginyers de telecomunicació en la societat com a referent professional en l’àmbit tecnològic.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.