Blog

Congrés d’àrees industrials

FEPEVAL (Federació de polígons empresarials de la CV) i CEDAES (Confederació espanyola d’àrees empresarials) organitzen el pròxim 20 de novembre de 2019 en València Parc Tecnològic (Paterna) el Congrés d’Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en el qual es tractarà l’aplicació de bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials.

Aquesta iniciativa està impulsada per la Comissió d’Indústria de les Corts Valencianes, i té per objecte possibilitar el desenvolupament i implementació dels treballs imprescindibles per a facilitar l’òptima implantació de la Llei 14/2018, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Consulta el programa complet de l’esdeveniment i inscriu-te ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.