Blog

20 aniversari liberalització de les telecomunicacions a Espanya – especial CV

Orange i COITCV van organitzar el 19 de novembre de 2019 un acte per a celebrar el “20 aniversari de la liberalització de les telecomunicacions a Espanya” on es va ressaltar l’impacte de la liberalització en la Comunitat Valenciana.

Sr. Ferran Machí, degà del COITCV, s’encarregue de la benvinguda i obertura de l’acte, i Sr. Vicent Soler, Conseller d’Hisenda, va realitzar la benvinguda institucional .

Després de la benvinguda Sr. Gerardo Yagüe, soci-director de Deloitte, va presentar l’informe “Impacte de 20 de liberalització de les telecomunicacions en la Comunitat Valenciana“. No et perdes les dades d’evolució del nostre sector en aquests 20 anys.

La taula redona posterior, moderada per Sr. Sergio Riolobos, Director Territorial Empreses d’Orange, va comptar amb personalitats tan rellevants com Dª Inmaculada Rodríguez-Piñero, europarlamentària socialista i exsecretaria general d’Infraestructures, Sr. Víctor Calvo-Sotelo, exsecretario d’Estat de Telecomuniaciones, Sr. Toni Cantó, portaveu del Grup Ciutadans en les Corts Valencianes, on s’aborde el que s’ha après en aquests anys i els reptes per al futur.

Va finalitzar l’acte Sra. Luz Usamentiaga, directora de Relacions Institucionals, RSC i Fundació Orange, i va clausurar l’esdeveniment Sra. Carolina Pascual, Consellera d’Innovació, Ciència, Universitats i Societat Digital.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.