Blog

Beques SEPI de pràctiques en Airbus

La Fundació SEPI, en col·laboració amb AIRBUS, convoca noves beques per a joves titulats o estudiants d’últim curs.

Els seleccionats realitzaran les pràctiques en qualsevol dels centres de treball que AIRBUS té establits a Espanya durant un període de sis mesos, que es podrà estendre fins a un màxim d’onze mesos. A més, obtindran una retribució mensual de 1.000 euros al mes i estaran inclosos dins del règim general de la Seguretat Social, en els termes i condicions establits pel Reial decret 1493/20.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 9 de gener de 2020. Els candidats hauran d’emplenar el formulari establit en la pàgina web de la Fundació SEPI i, posteriorment, si resultaren seleccionats, hauran de sotmetre’s a un test psicotècnic online, una entrevista amb el jurat i una altra amb els responsables dels departaments d’AIRBUS. Les entrevistes es realitzaran, previsiblement, l’última setmana de gener de 2020 i es desenvoluparan a Madrid.

Per a més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.