Blog

Presentació del Living Lab del projecte FoGGuru

Les Naus llança el divendres 22 de novembre a les 10.00 a la Biblioteca de les Naus el projecte Living Lab del projecte FoGGuru.

Amb aquest Laboratori Urbà, que compta amb la col·laboració d’EMIVASA i el Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, el projecte FoGGuru capacitarà a 8 investigadors i investigadores que constituiran la pròxima generació d’experts i expertes europees en Fog Computing. En l’esdeveniment, els investigadors ens explicaran com desenvoluparan un demostrador que permetrà millorar la gestió de l’aigua a la nostra ciutat, gràcies a la detecció ràpida de grans fugides d’aigua, basant-se en Fog Computing.

A l’acte assistiran el regidor d’Innovació, Carlos Galiana; el vicepresident de projectes europeus de la Universitat de Rennes 1, Sébastien Le Picard; i el coordinador del projecte, Guillaume Pierre, de la Universitat de Rennes 1.

Pots consultar l’agenda i confirmar la teua assistència en aquest enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.