Blog

Conferencia-Taller: Els riscos silenciosos per als nous empresaris

El pròxim dia 28 de novembre de 2019 a les 9:00 hores en la seu del Col·legi d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, Avinguda de França 55 (València) tindré lloc la Conferència-Taller “Els riscos silenciosos per als nous empresaris”.

En aquesta conferència/taller aprendràs a identificar els perills de l’activitat empresarial, com evitar-los, reduir-los o neutralitzar-los; en definitiva, establir les bases per a una gerència de riscos.

Per motius de capacitat de la sala, es prega confirmació trucant al telèfon 96 331 99 83 o bé enviant un correu electrònic a valencia@mutua-ingenieros.com

Pots descarregar la invitació punxant ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues