Blog

CyberCamp 2019

De el 27 al 30 de novembre en el Palau de Congressos es celebrarà a València el gran esdeveniment de ciberseguretat CyberCamp 2019 que organitza l’Institut Nacional de Seguretat (INCIBE). Durant les 4 jornades professionals destacats compartiran els seus coneixements i experiència en pentesting, enginyeria inversa, gestió d’incidents, desenvolupament segur…

L’esdeveniment inclou també reptes i competicions per a resoldre problemes de ciberseguretat, Fòrum d’Ocupació i Talent en Ciberseguretat Online en plataforma virtual 3D, CyberOlympics, Atrapa la bandera, concurs CreaComic, … i, com a novetat, el Cyber Escape Room.

Si t’atrau el tema de la seguretat a l’entorn d’ordinadors i xarxes no t’ho pots perdre. És per a tots els públics i ja pots registrar-te gratuïtament. Més informació en la seua web.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.