Blog

Sessió Facilitadors BIK STARTUP a València

Com a segona Fase del Projecte BIK CEEI, i després d’una primera fase d’ideació de negocis a través de BIK Idea, BIK Startup proporciona un camí guiat basat en la metodologia Lligen Startup per a validar en el mercat projectes empresarials de manera ràpida i eficient.

A través del programa Facilitador BIK Startup es treballarà de manera pràctica en la identificació de les hipòtesis crítiques d’un negoci, així com en el disseny i execució d’experiments reals de vendes per a la seua validació en el mercat.

Dirigit a entitats i Agents de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat Valenciana, es realitzarà el dilluns 2, dimecres 4 i 11 de desembre, de 9.30 a 14:30h en València.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.