Blog

Resum de la Trobada d’Alacant – Solucions tecnològiques per a la innovació empresarial

Des del COITCV/AVIT volem agrair a tots els assistents a la Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant, que es va celebrar ahir, 28 de novembre de 2019, la vostra assistència perquè heu aconseguit de nou que l’acte siga un èxit i complisca amb el seu propòsit d’impulsar el sector de les telecomunicacions i les tecnologies habilitadores digitals a la província d’Alacant. Si no vas poder assistir, t’esperem l’any que ve. En aquest enllaç podeu veure les millors imatges de tot l’esdeveniment.

El “Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant” ha sigut organitzat per el COITCV/AVIT amb la col·laboració Universitat Miguel HernándezUniversitat d’AlacantOrangeSothisTelefónica i Verne Thecnologý.

Sr. Ginés Fernández, Vicepresident de l’AVIT, va donar la benvinguda als assistents i l’obertura institucional va ser a càrrec de l’Honorable Consellera Carolina Pascual.

Sergio Riolobos, Director Territorial Empreses Comunitat Valenciana, Albacete, Múrcia i Illes Balears de Orange ens acoste els reptes que té per davant la PIME valenciana. Catalina Jíménez, Directora de la Unitat de Negoci de Consultoria i Sistemes de la Informació de Sothis, presente les oportunitats que per a l’empresa brinden les xarxes programades per programari (SDN), Juan Antonio Gil, Responsable del Centre de Seguretat IoT de Telefónica, centre la seua exposició en l’oportunitat que la compliance ofereix per a la millora de la PIME, i finalment Toni Martínez, Gerent de la Divisió TIC  de Verne Technology, ens va presentar els serveis gestionats com un nou model en les TIC.

La clausura de l’esdeveniment  la van realitzar Sr. Ferran Machí, Degà COITCV, Sr. Miguel Ángel de la Casa, Director EPSE-UMH, Sra. Josefa Parreño, Directora del Secretariat d’ocupació i suport a estudiants de la Universitat d’Alacant, destacant tots ells la importància d’actes com el Trobada de les Telecomunicacions d’Alacant que acosta universitat, professionals, estudiants i empreses impulsant la col·laboració entre tots ells.

Repercusión en medios:


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.