Blog

Convocatòries d’Assemblees Generals del COIT/COITCV, AEIT i AVIT 2019

Convocades Assemblea General del COIT, Assemblea General del COITCV, Assemblea General de l’AEIT i Assemblea General de l’AVIT, en les quals les Juntes corresponents presentaran el resultat de les accions realitzades durant li 2019, la situació econòmica i les propostes per a l’any 2020.

A continuació s’enumera les convocatòries, de les quals ja hem enviat informació detallada per mail als col·legiats i/o associats.

  • Assemblea General AEIT: 17 de desembre de 2019 a les 17.30 hores en primera convocatòria i 18.00 hores en segona convocatòria. Pots assistir des de la seu del COITCV (València)  (veure detall ací)
  • Assemblea General COIT: 17 de desembre de 2019, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona convocatòria. Pots assistir des de la seu del COITCV (València) (veure detall ací).
  • Assemblea General AVIT: 18 de desembre de 2019, a les 17.30 hores en primera convocatòria i a les 18.00 hores en segona convocatòria. Es podrà assistir en modalitat presencial i telepresencial (detall ací).
  • Assemblea General COITCV: 18 de desembre de 2019, a les 18.00 hores en primera convocatòria i a les 18.30 hores en segona convocatòria. Es podrà assistir en modalitat presencial i telepresencial (detall ací).

Per a connectar-te telepresencialmente a les Assemblees del COITCV i de l’AVIT, sol·licita informació de connexió a rrhh@coitcv.org indicant nom complet i DNI.

PARTICIPA


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.