Blog

Subvencions per al desenvolupament de plans empresarials

El 23 de desembre es va publicar en el DOGV la Resolució de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per la qual es convoquen subvencions per a serveis d’assessorament especialitzat per a donar suport al desenvolupament de plans empresarials de creixement de noves empreses innovadores.
Els beneficiaris són xicotetes empreses innovadores (segons la definició recollida en l’article 2 de la convocatòria), tant persones jurídiques com empreses individuals, amb seu social i establiment de producció situat en la Comunitat Valenciana, d’antiguitat inferior a 5 anys. Hauran de complir amb els requisits establits en les bases reguladores (article 24).

Es tracta de subvenció de fins al 100% de la despesa de la contractació dels serveis d’assessorament especialitzat (import mínim per àrea d’assessorament de 3.000 €), fins a un límit de 50.000 € per sol·licitud. El termini de presentació de sol·licituds és del 30 de gener al 13 de març de 2020.

Consulta tots els detalls en:


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.