Blog

Programa “Lanzate”

Orange en col·laboració amb l’escola de negocis EOI organitzen el programa *LANZATE.

Es tracta d’un programa d’impuls dirigit a emprenedors i Pimes, realitzat per alts directius i líders empresarials en l’àmbit TIC. Els projectes guanyadors, rebran assessorament empresarial de 3 de *advisors del programa.

L’objectiu és posar en contacte a *advisors i emprenedors/Pimes, per a identificar oportunitats per al negoci, ampliar la xarxa de contactes, *partners i potencials clients, per a garantir el desenvolupament i creixement del projecte. *LANZATE està dirigit a emprenedors/Pimes amb una idea o un projecte vinculat amb algunes de les tecnologies de les línies temàtiques del programa.

Consulta com participar en el programa i les línies temàtiques en la pàgina oficial del projecte *Lanzate.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.