Blog

Gandia Game Jam

El campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València torna a ser seu de la Global Game Jam. Aquestes jornades es realitzen simultàniament en més d’un centenar de països i en més de 800 seus, del 31 de gener al 2 de febrer de 2020; el seu objectiu és la col·laboració per equips per a resoldre un repte: la creació d’un videojoc en 48 hores. La temàtica del videojoc és secreta i es planteja cada any al principi de l’activitat.

La filosofia de la Global *Game *Jam és la col·laboració, el foment de l’aprenentatge col·lectiu i la diversió. No són necessaris coneixements previs, només cal voler participar en aquest procés de creació. La seu la Global Game Jam a Gandia és la Gandia Game Jam i la inscripció per a participar en ella està oberta en la web http://gandiagamejam.webs.upv.es/. El cost d’inscripció és de 10 euros.

La Gandia Game Jam va nàixer a iniciativa d’estudiants del campus de Gandia de la UPV i compta amb el suport de Càtedra d’Innovació del Campus, “a causa de l’expansió del sector del videojoc, nínxol d’oportunitats per als estudiants i titulats”, explica José Marín-Roig, director de la Càtedra.

El campus de Gandia compta amb quatre titulacions des de les quals es pot accedir a la indústria dels videojocs: el grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, So i Imatge; el grau en Tecnologies Interactives, el grau en Comunicació Audiovisual i el doble grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació Comunicació Audiovisual.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.