Blog

I Jornada ‘UPV Innovació’: Innovar amb èxit des de la UPV

La I Jornada ‘UPV Innovació’ és un esdeveniment per a enfortir el compromís de la UPV amb la innovació d’empreses i institucions. La jornada comptarà amb l’aportació d’idees inspiradores, difusió de bones pràctiques, casos d’èxit i experiències d’innovació que la UPV està generant. A més, es presentarà la iniciativa UPV Innovació, coordinada entre les unitats de la UPV implicades en la promoció de relació amb l’entorn.

La Jornada es dirigeix als agents de la I+D+i de la UPV (investigadors, emprenedors, innovadors, gestors…) i tindrà lloc el 7 de febrer 2020, a l’Auditori Poal Blau de la Ciutat Politècnica de la Innovació.

Programa provisional i registre en el següent enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.