Blog

Jornada: Els nous reptes laborals en les empreses TIC i d’internet

El próxim divendres dia 7 de febrer, de 9 a 12h des de AVALNET s’ha organitzat una jornada sobre “Els nous reptes laborals en les empreses TIC i d’Internet” en la qual tindrem a diversos experts que ens donaran claus per a facilitar la conciliació i flexibilitat horària en les nostres empreses mentre complim la legislació, i també ens donaran claus per a atraure i *fidelizar al millor talent.

Encara que se sap que és cada vegada més necessari tindre polítiques de conciliació, és imprescindible que s’estiga complint la legislació incloent el Reial decret llei 8/2019 que parla del registre de la jornada de treball.

Per a més informació sobre la jornada punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.