Blog

La Intel·ligència Artificial a debatre

Triar entre les diferents opcions o respondre a algunes preguntes  a vegades no és tan fàcil com un “sí o un no”, el debat persuasiu i l’argumentació és el que ens pot portar a prendre millors decisions. Fins fa poc els ordinadors era impensable que pogueren argumentar l’una o l’altra opinió, no obstant això IBM ha desenvolupat el Project Debater que, mitjançant l’ús de la Intel·ligència Artificial és capaç de trobar arguments a favor d’un determinat tema amb resultats molt prometedors.
Aquest sistema serà capaç de, en paraules del responsable del projecte, “ajudar les persones a prendre les millors decisions“.

Article original en MIT Technology Review


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.