Blog

Cajamar UniversityHack 2020

Fins al 19 de febrer està oberta la inscripció per a participar en la major competició universitària d’analítica de dades d’Espanya.

Un any més Grup Cooperatiu Cajamar, a través de Cajamar Data Lab, llança Cajamar UniversityHack2020, que té com a objectiu impulsar entre els joves la disciplina Data Science, donant-los l’oportunitat de crear els seus projectes sobre dades reals d’empreses capdavanteres en el seu sector com són BlaBlaCar i Idealista. La competició es desenvolupa entre el 26 de febrer i el 22 d’abril de 2020, i la presentació de millors treballs i decisió del jurat tindrà lloc el 7 de maig de 2020.

Cajamar UniversityHack 2020 permet als estudiants participants treballar en una de les dues categories de competició. En aquesta edició, els dos reptes que es proposen són: Minsait Land Classification, en el qual l’objectiu és crear un model predictiu de la mena de sòl segons dades d’imatges satel·litàries i variables de l’entorn; i Cajamar Carpooling Visualization, en la qual els participants hauran de desenvolupar un projecte disruptivo sobre els trajectes oferits en BlaBlaCar per a Espanya i Portugal durant un període de dos anys.

Tots dos reptes dotats amb 6000€ per a l’equip campió, 2400 per al subcampió i 1200 per al tercer classificat. A més del premi econòmic als finalistes, els participants tenen l’oportunitat d’optar als processos de selecció laboral de les empreses patrocinadores, Minsait de Indra, Idealista/Data, Kabel i Viewnext, a més del propi Grup Cooperatiu Cajamar.

Per a més informació pots consultar en el següent enllaç


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.