Blog

Premis Sandalio Miguel – María Aparicio

Ja està oberta la 21a edició dels premis Sandalio Miguel – María Aparicio, dotats amb 9.000 euros. Els treballs es poden presentar fins al 30 de setembre.

Els Premis, que es venen convocant des de l’any 2000, tenen per objecte promoure cada any la investigació sobre les manques i necessitats específiques que puga tindre la ciutat de València, en els següents àmbits: social, econòmic o jurídic; salut física i mental; infraestructures i mitjà-ambiente i religió, cultura, educació, oci i serveis.

Els premis estan dirigits a universitaris, investigadors o equips d’investigació. Podran presentar-se projectes fi de carrera, tesis doctorals o treballs de recerca, inèdits o publicats durant els dos últims anys, de caràcter innovador que analitzen les manques detectades a la ciutat de València en algun dels camps anteriorment ressenyats, manques a les quals aporten possibles solucions pràctiques i aplicables, degudament desenvolupades.

Els treballs hauran d’anar acompanyats de solucions pràctiques i aplicables i podran presentar-se fins al 30 de setembre de 2020. No podran presentar-se treballs que ja hagen obtingut un altre premi anterior. S’atorgaran dos premis, el primer de 6.010,12 euros i el segon de 3.005,06 euros.

Pots consultar les bases dels premis en el següent enllaç


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.