Blog

Finalització d’emissions en municipis de València i Castelló 2DD

Dins de la transició del Segon Dividend Digital (RD 391/2019), que ja hem comentat en moltes ocasions, el Ministeri ha publicat per al 3 de març el finalització d’emissions dels canals de TDT superiors al 48 en l’àrea geogràfica de Terol. Els canals que deixen d’emetre afecten a 10 municipis de la província de València i 8 de Castelló, concretament a: Arañuel, Cortes de Arenoso, Villahermosa del Río, Castillo de Villamalefa, Montanejos, Zucaina, Cirat, Puebla del Arenoso, Ademuz, Casas Bajas, Vallanca, Alpuente, Castielfabib, La Yesa, Aras de los Olmos, Puebla de San Miguel, Casas Altas y Torrebaja. Per al 3 de març, si no estan adaptades les vivendes, deixaran de rebre algunes cadenes de televisió.

D’altra banda el 17 de febrer començarà el canvi de freqüències en la major part dels municipis de l’àrea geogràfica de València i Castelló i uns pocs d’Alacant.

Teniu més informació sobre aquest tema i la relació dels municipis afectats en les notes de premsa del Ministeri per a València y Castelló.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.