Blog

11 de febrer “Dia de la Dona i la Xiqueta en la Ciència”

Hui celebrem el #DiadelaMujerylaNiñaenlaCiencia #11F i ens sumem a @11defebreroES en un dia per a recordar la contribució de científiques i tecnòlogues.

En l’actualitat, les dones i xiquetes troben barreres de molts tipus, a vegades molt subtils, que dificulten la seua presència en la ciència. El 15 de desembre de 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrer Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, convidant al fet que s’organitzaren activitats d’educació i sensibilització pública que ajudaren a logar una major participació i progrés de les dones i les xiquetes en la ciència.

El COIT i l’AEIT compta amb el grup de treball Dona IT, dona-li una ullada a les nostres iniciatives.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.