Blog

TEDxUPValencia

TEDxUPValencia, el programa de conferències de tecnologia, entreteniment i disseny (TED) que té per objecte la difusió d’idees de qualsevol àmbit per a la millora del futur, celebra la seua 5a edició divendres que ve, 28 de febrer, amb la presència de destacats ponents vinculats a la Universitat Politècnica de València (UPV) com Elena Dénia, Andrés *Torrubia, Alicia Ville, Carla Espinós i Jaime Gómez Hernández.

Les entrades per a assistir a l’esdeveniment estan esgotades des de fa dies, però l’organització ha previst espais als campus de Vera (València), Gandia i Alcoi perquè, amb inscripció prèvia, es puga seguir aquesta cinquena edició de TEDxUPValencia via streaming, amb servei d’àpats i marxandatge.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.