Blog

Premis WONNOW 2020

CaixaBank i Microsoft Ibèrica han convocat la tercera edició dels Premis WONNOW, una iniciativa que aposta pel talent i pretén impulsar la diversitat i la presència de dones en l’àmbit de la tecnologia i les ciències des de l’inici de la seua carrera professional.

Les alumnes matriculades en l’últim curs de carreres de les àrees de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques de les 84 universitats espanyoles podran presentar la seua candidatura per a optar als premis.

Són premis d’àmbit nacional, destinats a alumnes universitàries d’àrees científiques, tecnològiques, matemàtiques i d’enginyeries. Amb ells es busca fomentar la igualtat de gènere i premiar l’excel·lència acadèmica i personal de les estudiants de carreres STEM, donant visibilitat a l’esforç i la capacitat de les dones en aquests camps.

Podran participar com a candidates als Premis WONNOW 2020 les alumnes matriculades en l’últim curs de carreres àrea de ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques que figura al final d’aquestes bases i amb almenys 180 crèdits ECTS aprovats.

El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el pròxim 30 d’abril de 2020

Totes les estudiants interessades a participar en aquesta iniciativa, poden presentar la seua candidatura en la web www.wonnowawards.com.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.