Blog

Sergio Riolobos, nou Degà del COITCV i President de l’AVIT

Les noves Juntes del COITCV i de l’AVIT agrupen un equip de 38 professionals amb una àmplia varietat d’experiències i perfils i una vocació compartida de servei

Després de finalitzar el procés electoral, que va començar amb la convocatòria d’eleccions a les Juntes del COITCV/AVIT el passat 19 de desembre de 2019, ahir, 27 de febrer del 2020, els membres de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de la Comunitat Valenciana (COITCV) i la Junta Directiva de l’Associació Valenciana d’Enginyers de Telecomunicació (AVIT) van prendre possessió dels seus càrrecs.

La nova Junta de Govern del COITCV la lidera Sergio Riolobos, com a Degà, acompanyat per César Morillas, Ferran Machí i Óscar Monerris, que ocupen els llocs de Vicedegà, Secretari i Tresorer.

La nova Junta de Govern es proposa impulsar el desenvolupament de les telecomunicacions i la digitalització a la Comunitat Valenciana

  • De totes les edats, en tots els àmbits, sectors i àrees d’especialització dels enginyers de telecomunicació i resta de col·lectius professionals: Intel·ligència Artificial, IoT, “Indústria 5G”, Satèl·lit, governança de la DADA, etc.
  • Orientada a la col·laboració multidisciplinària amb tots els professionals involucrats en el creixement del sector tecnològic a la Comunitat Valenciana
  • Compromesa amb la necessitat de l’increment de les vocacions tecnològiques, especialment la necessitat d’IT, des de l’escola primària a la universitat.
  • Apostant per la presència de la Comunitat Valenciana a nivell nacional i internacional, a través dels vincles amb entitats similars en diferents àmbits geogràfics.
  • Al servei del col·legiat, treballant en iniciatives que milloren les condicions dels professionals del sector de les telecomunicacions i la digitalització a la Comunitat Valenciana, des del creixement i desenvolupament del sector.
  • Al servei de la Societat a través de la Innovació i la divulgació en àmbits sostenibles i amables.

Així mateix, en la nova Junta Directiva de l’AVIT, també liderada per Sergio Riolobos com a President. li acompanyen Pilar Raro, Marta Monleón, Javier García i Óscar Monerris, que ocupen els llocs de Vicepresident, Secretari, Sotssecretari i Tresorer.

Consulta la composició completa de les Juntes del COITCV/AVIT i la nota de premsa de la presa de possessió.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.