Blog

#DES2020

L’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació (AEIT) participa com Professional Association Partner en el Digital Enterprise Xou (DES2020) que se celebrarà en la Fira de Madrid (Ifema) de el 19 al 21 de maig.

Consolidada com una de les cites més importants en matèria de transformació i economia digital, DES2020 connectarà a les empreses més innovadores amb els proveïdors de solucions tecnològiques basades en blockchain, cloud, IA, IoT, ciberseguretat, Machine Learning i automatització.

Com en edicions anteriors, l’AEIT posa a la disposició dels seus associats codis de 35% de descompte, que podràs sol·licitar enviant un mail a aeit@aeit.es

Més informació sobre DES2020


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.