Blog

Dona’t d’alta en el GPC del COITCV/AVIT i estigues atent a les novetats del mercat IT

En el sector de les telecomunicacions i la digitalització, en el qual el nombre d’ofertes d’ocupació creix cada any i cada vegada preocupa més la situació d’escassetat de talent, es gaudeix d’una situació en la qual els salaris són superiors a la mitjana per la forta competència entre les empreses a l’hora de captar i retindre talent.

La desocupació entre els nostres col·legiats/associats és inferior al 2%, el que ens demostra que els candidats d’aquest sector estan molt sol·licitats i tenen la possibilitat de triar un projecte que realment els motive, proposar-se un canvi professional per a continuar desenvolupant-se i gaudir de millors condicions professionalment i beneficis socials.

Des del COITCV/AVIT volem continuar col·laborant en el desenvolupament de la teua carrera professional, per això, t’animem que, encara que estigues treballant, aprofites el Servei de Gestió Professional que t’oferim de manera gratuïta. dona’t d’alta i tingues el teu perfil actualitzat, per a estar al dia de les novetats del sector.

Noves oportunitats t’esperen i tindre coneixement de l’oferta del mercat actual, t’ajudarà a continuar avançant professionalment.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.