Blog

Jornada Coneix el secret de les pimes d’èxit: transformació personal + digital

El dijous 12 de març de 16.15 a 19:30 hores en el CEEI València, Sala d’actes. Av. Benjamí Franklin 12. Paterna (València) tindrà lloc la jornada “Coneix el secret de les pimes d’èxit: transformació personal + digital”.

El progrés i sostenibilitat de l’empresa actual passa per la incorporació de noves tecnologies i metodologies de treball. Tot això suposa un nou marc de treball on les metodologies àgils prenen el relleu a les metodologies clàssiques, especialment en entorns complexos i canviants.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació sobre la mateixa punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.