Blog

Coronavirus i telecomunicacions

El nostre company Adolfo Montalvo, descriu el paper de les telecomunicacions per a aconseguir parar la pandèmia del coronovirus Covid-19, facilitant el teletreball i les relacions a distància. Els avanços tecnològics ens ajudaren a portar millor la crisi sanitària que ens estem vivint.

Consulta el article complet publicat en Les Províncies. Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

A través del servei de comunicació del COITCV, els enginyers de telecomunicació acosten a la societat les noves tendències tecnològiques, les últimes aplicacions i la influència que estan tenint, o tindran, aquestes en els nostres hàbits de vida i per tant en la societat. Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunicanoslo enviant un mail a coitcv@coitcv.org

COITCV/AVIT, difusió del coneixement

 


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.