Blog

No ens parem… #yomequedoencasa

Des de l’AVIT, estem convençuts que en una situació com la que vivim actualment a causa del COVID-19, és necessari que tots ens solidaritzem per a afrontar-la junts.

La nostra manera d’aportar el nostre granet d’arena als nostres associats, serà mitjançant la difusió de contingut formatiu online i desenvolupament de l’ocupabilitat. Mantenint la informació del sector actualitzada, localitzant les fonts de coneixement online i les ofertes disponibles i ajudant-te en actualització del teu perfil professional.

Perquè estem en quarantena, però en l’AVIT no parem.

Ara que per circumstàncies extraordinàries tens més temps, dedica-ho a ampliar els teus coneixements i millorar el teu perfil professional. Aprofita tots els avantatges que t’ofereix la tecnologia i ser associat AVIT.

Que #yomequedoencasa no et frene per a aconseguir els teus objectius.

 


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.