Blog

Comunicat de la SETID ajustos del pla del Segon Dividend Digital

Per la publicació del Reial decret 463/2020 de 14 de març, que declara l’estat d’alarma per la crisi sanitària del COVID-19, la SETID ha decidit realitzar canvis en el pla del Segon Dividend Digital per a assegurar la correcta recepció de la televisió.

  • Es suspenen de moment els canvis directes de canal radioelèctric on no hi ha simulcast.
  • Es mantenen les emissions en simulcast que s’estan realitzant en l’actualitat, i continuarà l’encesa de simulcast previstos per al pròxim 1 d’abril.
  • Respecte a instal·lacions de recepció col·lectives, no es podran retirar de les capçaleres de TV els canals radioelèctrics que s’abandonen a l’incorporar els nous que els substituiran, havent de quedar els dos en servei, perquè no es veja afectada la recepció de la televisió pels ciutadans.

Estes 3 mesures d’aplicació mentre dure la crisi sanitària tenen l’objectiu d’evitar tindre que resintonizar els televisors, de manera que ningú haja de desplaçar-se fins a l’interior de les llars i així evitar contactes.

La SETID continuarà treballant amb tots els agents que col·laboren en aquest procés, i adoptarà les decisions que siguen precises respecte al mateix, incloent la modificació del calendari si fóra necessari.

Comunicat complet


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.