Blog

El consum de dades mòbils es dispara a la Comunitat Valenciana un 32% des de principis de març

Aristóteles Cañero, vocal de la Junta de l’AVIT i ex-degà del COITCV, i Sergio Riolobos, degà del COITCV, confirmen en premsa que les xarxes estan preparades per a suportar l’augment de trànsit en la xarxa produït per la crisi del coronavirus.

Els enginyers de telecomunicació asseguren que la xarxa desplegada en la Comunitat Valenciana és de les millors del món, encara que apel·len a un ús responsable de la televisió per internet en alta definició durant les hores de treball perquè no se sature.

Consulta el article complet publicat en Levante-EMV. Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunicanoslo enviant un mail a coitcv@coitcv.org, des de l’àrea de comunicació del COITCV/AVIT acostarem el teu article a la societat valenciana.

COITCV/AVIT, difusió del coneixement

 


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.