Blog

Informe del CCARS sobre 5G i Salut

El Comité Científic Assessor en Radiofreqüències i Salut (CCARS), entitat que aglutina a científics independents (mèdics, biòlegs, físics, enginyers…) ha publicat el document “5G i salut” que mostra la seua opinió inicial basada en l’evidència científica existent fins al moment sobre la possible influència dels camps electromagnètics en la salut de les persones.

La conclusió és de tranquil·litat sobre les suposades implicacions que el 5G podria tindre per a la salut, perquè no es preveu que els nivells d’exposició canvien significativament i mai podran superar els límits màxims permesos que garanteixen la salut pública (RD 1066/2001).

Recordar que des de març de 2016 el COIT va assumir la gestió del Comité.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.