Blog

XL Convocatòria de Premis IT. Edició 2019

El COIT i la AEIT llancen la  XL Edició dels Premis a les Millors Tesis Doctorals, Millors Projectes Fi de Carrera/Treballs Fi de Màster i Trajectòries Acadèmiques en Enginyeria de Telecomunicació. Aquesta quarantena edició es realitza en el marc de celebració del Centenari del títol d’Enginyer de Telecomunicació “(1920-2020)”.

Donada la situació actual es posen en marxa el procés de presentació de candidatures als premis i la corresponent avaluació dels treballs deixant ajornats la decisió del Jurat i el propi acte de lliurament.

Les bases dels Premis d’aquesta edició les pots consultar ací. La data de tancament de la convocatòria és el 30 d’abril. Seran admesos tots els treballs presentats entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019. En aquesta ocasió es premiaren 21 treballs entre tésis, projectes, TFM i trajectòries acadèmiques.

Si tens qualsevol dubte a l’hora de presentar la teua candidatura contacta amb nosaltres en coitcv@coitcv.org.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.