Blog

Junts som més forts CV

El COITCV és membre d’Unió Professional València (UPV), des de la qual es vol donar a conéixer la iniciativa “Junts som més forts CV” impulsada pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials. Es tracta d’una plataforma solidària on cooperar de diferents formes amb la fabricació de pantalles protectores, ja que gestiona les comandes de la gent que ho necessita, les persones que poden ajudar a fabricar les pantalles o tot aquell que vulga donar tant econòmicament, com en forma de material.

Les pantalles de protecció facial, que s’imprimeixen i es donen de manera gratuïta, no substitueixen a un equip de protecció individual homologat (EPI). No obstant això el model és el que, mancant equips de protecció individual homologats, ha sigut autoritzat i permet el seu ús Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en el context sanitari d’alerta i mentre aquesta es mantinga (Comunicat oficial)

Consulta tota la informació sobre aquesta plataforma ací, i fes partícip a totes aquelles persones i entitats que consideres adequat.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.